неделя, 17 октомври 2010 г.

Спортист е вън от В група - ТошевоНюз призовава за публичен дебат за спорта

Вече е официално - Спортист се отказва от участие в първенството. Днес трябваше да приемем Скрита сила (Мъдрево), но мача не се състоя. Това е втори пореден мач, в който Спортист няма да излязат. Отборът прекрати участието си с актив от само 5 точки и на 17-о място във временното класиране. Очаква се в началото на следващата седмица от ЗС на БФС Варна да обявят, че групата остава със състав от 16 тима. 
Ето това се случва, когато случайно хора се занимават с футбола в града. Ситуацията в която изпаднахме се очакваше. Не може повече от 50% от бюджета на клуба да се харчи за транспорт. А и си е явен конфликт на интереси, президента на клуба да печели от това. Всички се надяваме това ръководство да си отиде заедно с най-некадърния треньор в историята на клуба. Генерал Тошево заслужава да има отбор, но отбор, който достойно да носи името "Спортист". И най-важното този отбор е на Генерал Тошево и в него трябва да играят момчета от общината. 
ТошевоНюз призовава за публичен дебат за спорта. Нека всички, които милеем за развитието на спорта в общината да се съберем и да излезем с предложение към Общинския съвет за развитието на спорта в общината. Очаквайте скоро датата и мястото на провеждане на дебата. Още от сега да се чувстват поканени всички треньори на спортни клубове, спортисти и всички които искат Генерал Тошево да има истински спорт. 
Достатъчно с експериментите, време е за промяна и тя ще започне от Вас!


ToshevoNews