вторник, 19 октомври 2010 г.

Наш читател пише за безобразията в ФК "Спортист" - Генерал Тошево

Публикуваме писмо на наш читател, получено на 19.10.2010 без съкращения и без редакции.


"Пише ви един много разочарован и направо бесен гражданин и родител! Имате моите уважения за обективните статии по повод безобразията във футбола и спорта като цяло в нашия град.Футболния отбор беше умишлено ограбен по сценарий, достоен за прокуратурата.Много сте прави вие от Тошевонюз, че има конфликт на интереси, след като президента на клуба печели и взима пари за превози /голяма част от бюджета за футбола/,така че и общината има пръст в това. Но аз имам един по-важен въпрос. Тези 70 000 лева /или може и повече да са били/ бюджет за една година бяха изхарчени още в началото на сезона. Сега закриват отбора. АЗ И ВЯРВАМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ГРАДА ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КЪДЕ ОТИДОХА ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРИ, В ЧИЙ ДЖОБ И КОЙ ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА?
Моля ви като една отговорна и независима медия да не оставяте да потулят нещата и да им се размине.
Защото децата ни нямат тренйори и са оставени да тренират на произвола на съдбата. В същото време развеждаха некадърни роми от Добрич с превоза на президента на отбора, а нашите деца нямат никакво бъдеще и възможност да спортуват и да се развиват.
Не е ли безобразие това? Кой присвои парите и за какво е изхарчен целия годишен бюджет за месес-два? Искаме отговор на тези въпроси. Пишем на вас, защото от клуба и от общината няма да ни отговорят и само ще продължават да ни баламосват.
А за това трябва да има наказани и хора, които да си понесат отговорността!!!!
Моля ви публикувайте писмото ми, за да могат да го прочетат хората!!!"


ToshevoNews