четвъртък, 1 април 2010 г.

Каварна рок фест – тази година от 23 до 25 юли

Каварна рок фест – тази година от 23 до 25 юли

Повече от 10 банди ще се вихрят на Каварна рок фест 2010, който ще се проведе от 23 до 25 юли - за пета поредна година.

На 23 юли, начало ще дадат метъл кралиците Таря Турунен и Доро Пеш, подкрепени от Epica, Leaves' Eyes и Atrocity. Тази вечер е посветена на дамските рок вокали. На 24 юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и веселяците - Korpiklaani. Финалният ден 25 юли ще връхлети феновете с четири банди - Accept, AnnihIlator, Primal Fear и Voivod.

Повечето групи пристигат за първи път в България, а всички те, с изключение на Accept, ще стъпят за първи път в Каварна в рамките на феста. Очаква се още банди да потвърдят участието си, съобщават от общината.

Билетите за Каварна рок фест 2010 са пуснати в продажба в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange Center, Fonex, Tехномаркет и Мултирама. Цената на тридневен билет за фестивала ще бъде 90 лева, а на еднодневен - 40 лева.

Каварна рок фест 2010 се организира от община Каварна и Лауд Консертс /Loud Concerts/. По традиция и този път един от посетителите ще си тръгне от морето с чисто нов мотор Harley Davidson. Единственото условие за участие в томболата е да притежавате тридневен билет.

dariknews.bg