понеделник, 10 май 2010 г.

Ден на младежкото самоуправление в Общината се проведе в Генерал Тошево

Ден на младежкото самоуправление в Общината се проведе днес в Генерал Тошево. Той започна със седмичната оперативка, след което бяха представени членовете на младежкия кметски екип. Младежки кмет на Общината беше Пенка Велкова, а младежки зам.-кметове – Стефан Михайлов и Яна Милкова. Длъжността младежки секретар на Общината изпълняваше Виктория Иванова. На този ден председател на Общинския съвет беше Дамян Димов. В кметския екип работиха още: Мария Илиева, като директор на Дирекция “ОКСДС”; Айля Мехмедова, като гл. специалист н
  отдел “Образование и култура”; Десислава Балабанова, като началник на сектор “Култура”; Ивелина Василева, като гл. специалист “РТВ”; Димитър Костадинов, като гл. специалист “Връзки с обществеността”; Полина Костова, като директор на ОДЗ “Пролет”; Ани Драгнева, като директор на ОДЗ “Радост”; Деница Иванова, като директор на ОДЗ “1 юни”. Младежки общински съветници бяха Дамян Димов, Деница Димитрова, Галина Каменова, Недка Николова и Алрен Себайдинов. В края на работния ден бе направен анализ на дейността. На всички бе дадена висока оценка за взетите решения и проявената висока отговорност.
След Деня на младежкото самоуправление се състоя и откриването на офиса на Общински младежки съвет град Генерал Тошево, част от Център за детски и младежки дейности, по ОП "Развитие на човешките ресурси". В офиса ще се осъществяват младежки инициативи, заседанията на Общински младежки съвет, различни мероприятия и кръжоци и ще може да  се ползва от всички ученици на територията на Община Генерал Тошево.