понеделник, 31 май 2010 г.

The Next Generation Rock - Toshevo 2010 новини

Организацията на първия рок фестивал в Генерал Тошево върви с пълна пара. Сформираният организационен комитет,с представители от Общината, Общинския младежки съвет, НЧ Светлина и доброволци от града, си е поставил за цел да създаде перфектна организация за провеждането на събитието. Има малка промяна при групите. Segmented ще свирят в неделя , a Pataca в събота, заради неотложни ангажименти на част от търновската банда. На официалния сайт може да видите леко променения плакат на феста, който до няколко дни  ще бъде отпечатан и разпространен из цялата страна с любезното съдействие на рок и метъл обществото в България. Членовете на Общинския младежки съвет са се заели много сериозно с подпомагане на организирането на фестивала. Координатор от тяхна страна е Яна Милкова. На 3 и 4 юли младежите ще бъдат важна част от организацията, като помагат на гостите на града с информация за фестивала и за ориентиране в Тошево.
В официалната страница на фестивала във Facebook, вече са потвърдили присъствие над 200 души,а над 400 са отбелязали, че може би ще посетят The Next Generation Rock - Toshevo 2010.
Искам да изкажа благодарност на всички рок и метъл сайтове в България за подкрепата при разпространението на информация за фестивала.
На официалния сайт на фестивала www.rock.toshevonews.com може да разгледате групите, да чуете техни парчета и да видите реда в който ще излязат на сцената.
Очаквайте още новини съвсем скоро!

Ивайло Манушев
координатор на феста